Møtereferat mal | Last ned ferdig mal fra Office

6. mars 2017

Møtereferat mal | Last ned ferdig mal fra Office

Møtereferat mal finner du ferdig i det produktet du bruker mest, i Office pakken. Du finner ferdige maler for møtereferat i Word og OneNote. Se våre tips

Kanskje lønner deg seg å bruke Outlook sammen med OneNote for å dele møtereferatet, eller samle det på et felles sted med Office 365.

Ett møtereferat bør inneholde:

  • Sted, dato og tid
  • Møtedeltagere
  • Agenda
  • Punkter for oppfølging med ansvar og tidsfrist

 

Sponsor:Møtereferat mal

for Microsoft Word

Word 2016 gir deg 6 ferdige maler for møtereferat. Start Word søk etter mal for møtereferat.

Når du har skrevet ferdig møtereferatet kan du distribuere det til møtedeltagerne med epost eller lagre det på et sted det er tilgjengelig for flere. Så har du bare et eksemplar.

Ønsker du å ha en kopi av møtereferatet ingen skal endre, kan du lagre det som PDF format, eller sende det som vedlegg i PDF.

motereferat mal word

Møtereferat mal

for Microsoft OneNote

OneNote er kanskje det beste stedet for møtereferat. Det er enkelt, tilgjengelig og godt delbart om du bruker skytjenestene OneDrive eller Office 365.

Velg Sett inn og Sidemaler, så finner du finner ferdige maler for møtereferat. Du kan hekte møtet på innkallelsen du sendte til deltagerne med Outlook. Knytt gjøremål til oppgaver og få det gjort.

Møtereferat for avdelingen, eller prosjektet? Office 365 er utmerket for det. Riktig informasjon, til riktig person. Får jeg foreslå at du tar kontakt for en Workshop? Fordi Office 365 gjør deg og bedriften din mer effektive.

motereferat mal onenote

Et møtereferat bør, som nevnt, inneholde deltagere, sted, og en agenda. Alt det har du antagelig i Outlook. Som du kan se i videoen, det kan du lagre og bruke i OneNote.

Bruker du Office 365 for bedrifter bør du samle, og dele møtereferater  for avdelingen og prosjektet. Tilgjengelig for alle, og enkelt å finne igjen

Office 365 - løsningen som gir deg

Mange muligheter

Vi lærer deg mer om hvordan du kan jobbe effektivt og smart med Office og Office 365.

Utvid kunnskapen din.